Home Reisverslagen Fotoalbums Archief Oracle
Home reisverslagen fotoalbums

Marco Borsato Symphonica in Rosso donderdag 26 okt 2006Via de maatschap Free It konden we vip-kaarten krijgen voor Symphonica in Rosso concerten van Marco Borsato voor donderdag 26 oktober. Samen met Wilbert en Angelique hadden we een rode corsage laten maken, Miriam had een rood jasje aan, ik Jorg had een rode blouse aan.

Het vip-arrangement bestond uit:

Zitplaatsen tijdens de show
VIP-parkeerkaart per twee VIP tickets
Speciale aanrijdroute en versnelde parkeerprocedure voor VIP’s
Een (snelle) toegang tot het stadion via een speciale VIP-entree
Een ontvangst met luxe Italiaans dinerbuffet in een in stijl gedecoreerde VIP-ruimte
Een afterparty met optreden van de DVD-DJ’s “Off the Wall” in de VIP-ruimte
Onbeperkt drankjes voor, tijdens en na het concert
Een gelamineerde VIP-pas met lanyard
Exclusieve garderobe
Hostessbegeleiding en beveiliging
Geschenk bij vertrek

De eigen aanrijroute met prive-parkeerplaats beviel prima, via een dijk, maar zonder files zijn we binnendoor naar het Gelredome gereden, en konden we praktisch voor de ingang parkeren. We hadden een eigen vip-ingang, maar en waren ongeveer 1000 andere vippers, dus heel erg exclusief kan ik dat nou ook weer niet noemen. Vlak na onze binnenkomst zagen we Herman Den Blijker, geheel met kale kop, dikke buik, koksjas en een dikke sigaar. Dit bleek later de enige bekende nederlander te zijn dus dat was wel jammer.

Het buffet was erg lekker, vooral de toetjes vielen erg in de smaak. Free It had voor iedereen rode polo's laten maken, zodat de hele maatschap dezelfde shirtjes aan had, dat was wel handig, want zo kon je ook de maten die we nog niet konden uit de rode massa onderscheiden.

Om 20.00 uur begon het voorprogramma met Ilse de Lange. Marco zelf begon om 20.45. De special guests waren Luci Silva's, Ali B en Jesser. Er was een inmens podium, wat helemaal was opgebouwd uit projectieschermen, waar tijdens de hele show beelden van onder andere Da vinci op geprojecteerd werden. Het podium zat goed in elkaar en was erg mooi opgebouwd.

Na de show was het tijd voor de afterparty, en Marco liet zich heel spontaan zelf ook nog even zien, om te bedanken dat we allemaal gekomen gekomen waren en dat hij erg had genoten deze avond, bla, bla, blah. Dit was wel een erg verplicht nummer. Dus nog maar een biertje gedronken, en weer verder gefeest.

Het was een erg mooie show, ook voor iemand die niet een Marco Borsato cd thuis heeft liggen. De zang was goed, hetpodium schitterend, en de sfeer was prima. Kortom een zeer geslaagde avond.

Hier onder volgen nog wat foto´s van het optreden:


Schilders 2006
Ontwikkeld door Jorg Schilders